Malfunction

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 

Kierrän käteni ympärilleni
niinkuin kierrän aivoni sydämeni ympärille
yritän saada itseni mahdollisimman pieneksi
ehkä silloin kaikki olisi pienempää.





Seinät hengittävät synkkenevää ilmaa

lehdet värisyttävät uhkakuvia haihtumisesta

ja teen autioista tiloista reikiä maailmankuvaani

pelkään aorttani repeävän silkasta ahdistuksesta
aivojeni tuottaessa romahduksia jatkuvalla syötöllä
ja minä pakenen
päänisisäänjokasanookaikkionhyvinkaikkionhyvin

ei ole.

Tarvitsen sääntöä vahvistavan poikkeuksen
kun menneen elämän muistot muodostuvat
hukkaanheitetyistä vuosista
menetetyistä tilaisuuksista
tuhoavista virheistä

eikä minussa ole (enää) mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot