Kuluma

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 

kuka sinä olet
tule ja ota
tee minusta minä
tee minusta hyvä
valoa läpäisevä
säteen kirkastama
hehkuen auringossa
minä
hyvä

niin kovin kaukana

miksi osaan vihata
mutta en rakastaa
kuka otti tunteen pois
kenen oikeus
mihin katosi
tämä puu tekee huonoja hedelmiä
paha siemen
pahalla kylvetty

kuka asuu sisällä
kuinka tappaa paha

sinne missä on tyyntä
minä en ole
minä en ole olemassa
alkuaineita sopivassa muodossa
minä olen ruma sana
puhdasta verta
ruumiin ulkopuolella vasta
sisällä saasta
ota pois
ota se pois
ruma sana

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Soljuva ja useasti luettava. Pidän.

varsin upea teos. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot