Älä ikinä koskaan

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 


tyhmätyhmätyhmä
kuinka edes kuvittelinkaan

idiootti
typerä haaveilija

eikö äiti opettanut ettei minusta ole mihinkään
näköjään ei tarpeeksi hyvin

lyö
ja lyö uudestaan

lyö niinkuin minä vihaan itseäni

kaikella voimalla
piiskaa minusta paha ulos

sano se, kiltti

fyysinen kipu on siedettävämpää
anna minulle välittäjäaineet

ja nyt ymmärrän, rakas
että kuolema on helppo
sillä minuus on vain aivojen sähköimpulsseja.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot