Incoherent

Runoilija Square Nothing

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Behind my eyes it's rage alone.
 

veistän kaikki idiootit puoliksi tuomioni kirveellä
mutta täytyy muistaa pestä kädet

ja edith piaf laulaa minulle tunnelmamusiikkia

kaikenlaisia sitä päästetäänkin valtaa pitämään
täytyy varmaan syöttää niille enemmän ruisleipää

MINUN VAIMONI PÄÄLTÄ EI RUOHOA AJETA!

vanha rouva sanoi päivän olleen kaunis
vaikka eihän sitä banaania suomessa kasvateta

kuolleilla ei oikeastaan ole sananvaltaa
parempi siis valittaa eläessään

nykypäivän lapset ovat mielikuvituksettomia
luultavasti kuolevat tylsyyteen

muurahaiset eivät nuku
ja minun aivoni ovatkin vihreät, dim dim

MITÄ ONKO SINULLA TÄHÄN MUKA JOTAIN SANOMISTA?

Selite: 
Ei pysy ajatukset kasassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

*nauraa*

Tää on siis jotain mahtavuutta!
Erilaisuudessaan vertaansa vailla.
Hallittua kaaosta, tajunnanvirtaa.
Rakastuin noihin keppikirjain-kohtiin!

Tää on just sellaista tekstiä,
joka vetoaa mun huumoriin.
Kiitos tästä.

*nauraa*

Tää on siis jotain mahtavuutta!
Erilaisuudessaan vertaansa vailla.
Hallittua kaaosta, tajunnanvirtaa.
Rakastuin noihin keppikirjain-kohtiin!

Tää on just sellaista tekstiä,
joka vetoaa mun huumoriin.
Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot