Vilpittömät Tunteet

Runoilija John Poet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mä koitin itseni hillitä ikävältä tältä, mutta vain ajatukset susta tuntuu järkevältä. Ja kun kirjan sitä lukeakseni avaan, usein mielessäni vain nimeäsi tavaan.

Sä oot mulle ystävä ketä pois elämästäni koskaan en halua sulkea, sekä nainen kenen kanssa vois yhdessä kohti huomista kulkea. Koska mun matkani on pitkään ollut valon etsimistä pimeästä, mutta jo sun hymys vie mut pois hämärästä ja saa mieleeni kirkkaan kuvan hyvästä elämästä.

Mä haluan jo kasvaa aikuiseksi ja elämäni raiteilla pitää, ja tiedän et se ajatus jo sunkin mielessäs itää. Tulevaisuus on polku mille jokainen tarvitsee jonkun kenen kanssa sen surut ja ilot jakaa, ja mä tiedän sydämessäni et sun kanssas se ois kaunis ja pitkä vaikken sitä pystykkään takaa. Koska loppujen lopuks se on Jumala minkä kädessä kohtalo makaa. Mutta mä oon valmis yrittämään koska välitän ja pidän tosi paljon susta, ja uskon että jollain tasolla ajattelet samoin myöskin musta.

Selite: 
(c) 2011
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot