Mun Sydämeni On Sun

Runoilija John Poet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun sydäntä särkee se tieto ettet sä oo mun
Mä rakkaudella haluisin täyttää sydämmesi sun
Joka hetki ku mä yksin oon ja silmäni suljen
Unelmissa punasissa ; mä sun vierelläs kuljen
Susta päivät pitkät haaveilen ja öisin unia nään
Sun auringon nousua kauniimpi hymys sekottaa mun pään

Miksi mua sattuu vaikka niin onnelin oon
Sua suudella haluisin ja ottaa kainaloon
Elämä on liian lyhyt sydämmen suojaamiseen
Mä se avoinna miellummin kuljen huomiseen
Mitään muuta en odota kun sitä päivää et oisit mun
Sillä jo nyt voin sanoa, et mun sydämmeni on sun.

Selite: 
(c) 2010
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti toiveeesi toteutuu. Suloinen runo.

Kiitos kauniista sanoista! :) Nää on jo menneen talveen lumia, mutta onneks löyty jo tohon vierelle joku jäädäkseen. ;)

 

Käyttäjän kaikki runot