Aika Jatkaa Matkaa

Runoilija John Poet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten pyyteettömästi ketään rakastaa voi näin
Miks mä haaveilen vaikka ilman vastakaikua jäin
Eikö jo ois aika jatkaa tätä elämää eteenpäin
Kuinka kauan mä oikee istun paikallani ja odotan
Mitä muuta mä teen ku turhaan vuoroani jonotan
Enkai mä sun sydämmees mahdu ja sen jo hyväksyn
Mut joka kerta ku järkeilen ni sydämmeeni eksyn

Tekis mieli vaa laukut pakkaa jä lähteä pois
Jonnekkin kauas missä sielu lepäis, mennä vois
Lähteä etsimään itseäni ja rakkautta maailmalta
Mut ei oo toista kuka sais vietyy jalat mun alta
Voisin mennä ja etsiä maailman laidasta toiseen
Mut silti tuskin törmäisin sun kaltaiseen naiseen

Sun hymys kaari saa mut unohtaa kaikki surut
Mä oloni lämpimäks tunnen aina kun sä puhut
Ei oo toista yhtä kaunista naista päällä tän maan
sä oot sielultaskin niin kaunis etkä pinnaltas vaan
Ja joka hetki tuntuu unelmalta jonka sun kaa jaan

Selite: 
(c) 2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot