Jos Tilaisuuden Saisin

Runoilija John Poet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos mä vaan yhden tilaisuuden saisin
Sulle ihan kaiken annettavan antaisin
Vaikka läpi tän elämän sut kantaisin
Jos kävisi niin et jalat sun alta pettäis
Jatkaisin niin kauan kuin sydämmeni kestäis
Ja tätä ei mikään vääryys silloin estäis

Miks sun muka pitäis odottaa ja tyytyy puolitiehen
Jos nurkan takaa löytäisit sua rakastavan miehen?
Aina kannattaa heittäytyä täysillä elämän mukaan
Niistä jotka ei niin tee onko oikeesti onnellinen kukaan?
Voihan sitä tietty paikallaaan parempia hetkiä odottaa
Mutta entä sitten kun vanhana katumus sydäntä kolottaa?

Selite: 
(c) 2010
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot