TIE

Runoilija John Poet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jo silloin ku sut ensimmäisen kerran näin
Sun bussin mentyä sua miettimään mä jäin
"Ei toista noin kaunista voi löytyä täältäpäin."

Eikä tää poikaraukka voinut tietää silloin
Et nykyään mun ajatukset on sussa aamuin ja illoin
Ja vaikket ookkaa nyt mun ni vierelles jään
Koska ansiostas kaiken selkeemmin nään
Ja sun seuras saa unohtaa tän kylmän sään
Se lämmöllä ja auringolla täyttää mun tyhjän pään

Mutten tahdo kattoo ku se ketä rakastan kärsii
Se pala palalta mun sydäntä kuin rotta järsii
Mä haluun olla mukana niin pahassa ku hyvässä
Tapahtu mitä tahansa mä oon nyt ja aina tässä

Kiitos kun kuulut mun elämään.

Selite: 
( 17/01/2013 )
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot