Tunne...

Runoilija jezebell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteellinen "romantikko"
 

Istuimme hiljaa,
hämärässä kynttilän valossa.
Lasi toisen perään viiniä siemailimme,
välillä huuliltamme maistelimme.

Ihan hiljaa, puhumatta...
Miten kaikki voi tuntua niin rauhalliselta.

Miten katsot minua,
saa tuntemaan sieluni palavan.
Kosketuksesi,
kehoni värisemään.
Sanat huuliltasi,
sinua janoamaan.
Syliisi painaa pääni ja lämpöösi nukahtaa!

Selite: 
....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot