Lumottu

Runoilija jezebell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteellinen "romantikko"
 

Sinä olet Kuu,
joka lumoaa mieleni.
Sinä olet Tähti,
joka loistaa kirkkaimpana.
Sinä olet Sade,
joka pyyhkii surun kasvoiltani.
Sinä olet Tuuli,
joka hyväilee kehoani.
Sinä olet Yö,
joka syleilee minua niin kuin ei koskaan irti päästäisi..
Sinä olet Kaikkeni.

Selite: 
Elämääni on tullut ihminen, joka on....
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista...
ihanaa omistaa sellainen ihminen, pidä siitä kiinni!

 

Käyttäjän kaikki runot