Himottu

Runoilija jezebell

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tunteellinen "romantikko"
 

Miksi mennä nyt,kun on hyvä olla luonasi.
Tahtoisin jäädä mutta en voi.
Sydämeni haluaisi olla lähelläsi,
mutta järkeni vetää minut pois kotoasi..
Lähdettyäni,
mietin mitä olisi tapahtunut jos olisin kääntynyt takaisin sinuun päin..
Ehkä olisin halannut sinua.
Suudellut sinua.
En voi tietää...
ja ehkä niin on parempi,meille molemmille.
Välillämme on jotain,
voin sanoa..
Silmiisi kerran katsoin,
enkä pois ole päässyt.
Hukutat minua katseellasi,
ja katseen välillä jännitys.
Saanko koskaan tietää mitä meillä olisi..
Ehkä tarkoitus on pysyä pienellä etäisyydellä sinusta..
Tuntea se kiusaus mikä välillämme on..
Pystymmekö siihen?
Niin,pystymmekö?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ei mun mielestä liikaa pisteitä, sopii tähän, tottahan on että voi muutenkin taukoja, mutta se on jokaisen oma mielipide.
tykkään tästä runosta, hienosti kirjoitettu.=)

 

Käyttäjän kaikki runot