♡

Runoilija Ujotyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2010
Viimeksi paikalla: 30.4.2016 2:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se oli kylmä talvinen sää,
Mut sä tulit mua lämmittään,
Sun luotasi mä heräsin,
Tavaroitani keräsin,
Katsoin sinuun päin,
Ja upean miehen sinussa näin,
Mä siis viereesi jäin,
Mua on vaikea rakastaa,
Mut jos annat mulle aikaa,
Meidän rakkaus on kuin taikaa,
Mä vain niin pelkään,
Että saan taas selkään,
Mutta vieressäsi haluan olla,
Kun sun silmiä katson mulla sekoaa polla,
Sinä olet se mitä haluan,
Sun vuoksesi vaikka taivaaseen kapuan,
On vaikea saada selkoa minusta,
Mutta minä oikeasti sekoan sinusta
Rakastan sinua,
Toivottavasti uskot minua,
Vaikken sitä tarpeeksi näyttäisikään.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot