jjjj

Runoilija 321fbc4f2b4261a081db118af5a2c7ac

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2003
Viimeksi paikalla: 3.8.2018 12:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kumisaappaat, talikko, kotikunta - Halikko
 

miten voikaan viiltää,
läheisyytes, hymys ja naurus

kuinka voikaan viiltää,
oma mieleni, sisäinen kurjuus

jatkan hymyilyä, en anna mielelle,
valtaa, itsestäni

jatkan olemista, olemattomana,
niin kuin ansaitsen

en saa unta, mua väsyttää,
vieressäs, turhaudun

miksi pääsin lähelle,
miksi pääsen lähelle,
jos en ole kuin entinen peitto.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

entinen peitto

hieno lopetus
toit esiin
kauniisti
tuskaisen tunteen

pidin tästä

 

Käyttäjän kaikki runot