ikinä ei ole mikään hyvin :(

Runoilija pentti1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyrkillä silmään sitä joka vanhoja muistelee tai vakivalta lopettaa keljuilun... En oikeasti ole tällainen.. Olen raukka kuin puusta pudonnut linnun poikanen.
 

illat vain vierivät..
samat ajatukset päässä vain pyörivät...
miettinyt olen entä jos sittenkin elämääni kuuluu se etten
eläkkään kenenkään puolisona mutta....

illat vain vierivät....
samoja ajtuksia koitan sisäistää...
olen jo onnistunut asioita sisäistämään ja olen tyytyväinen siihen että elämäni on vain sellainen ettei siihen puoliso sovellu mutta...

illat vain vierivät...
nämä sisäistämäni asiat kavereille kerron....
näistä asioista huolimatta väittävät mun havittelevan kaverin eksää...

ensin en saa rakastua ihmisiin... ja sitten kun sisäistän sen että turha on rakastua niin sitten väitetään mun olevan rakastunut....

mua ei vain uskota ollenkaan....
mutta:"oon kuka oon
teen mitä teen
pystyn niin vihaan kuin rakkauteen
en valmiita reittejä kulje vain koska sen pitäisi olla niin
oon kuka oon
teen mitä teen
tyydy en ikinä puolikkaaseen
en ketään mä syliini sulje vain koska sen pitäisi olla niin
olla niin"

Selite: 
oon kuka oon.. sitä on monen vaikea ymmärtää ja olen huomannut, et omalla kohdalla se on aina vaikeaa toisten osalta tajuta, että mä olen se mikä olen....
Kategoria: 
 

Kommentit

joo kyllähän se niin on että pitää olla oma itsensä. sopivan mausteikas.

joo kyllähän se niin on että pitää olla oma itsensä. sopivan mausteikas.

 

Käyttäjän kaikki runot