Nimetön

Runoilija 49909b579af4838fe25edc38e9025fe3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.10.2011
Viimeksi paikalla: 9.6.2019 6:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.4.2024

Life and death is what we get.
What happens between that,
well it's up to us.
 

Ei meitä tänne ole ikuisesti tarkoitettu olemaan.

Lähdön aika lähenee.

Kysymys on vain ajasta,
valinnoista,
sattumasta.

Rakasta kun vielä ehdit,
sillä pian olemme kadonneet.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niinpä. Aika vain menee joskus niin p---n nopeaan, ettei mukana ehdi pysyä :))
 

Käyttäjän kaikki runot