Musta Enkeli

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Siipiesi alle minut peitit,
ja pahuuden alta sokaisit.
Se ei koskaan unohdu mielestä,
kokonaan katoa ajatuksista.


Se jokin joka oli jo kädessäni.
sanoina huulillani.
Mutta siltikin niin kaukana
lähestulkoon saavuttamattomissa.


Se pieni asia jonka unohdin kertoa,
sulle näyttää erilaisissa tilanteissa.
Rakas se on, MINÄ RAKASTAN SINUA,
enemmän kuin sinä minua.


Olisin seisonut sanojeni takana,
ja kaatanut vaikka tietäni vuoria.
Jotta olisin saanut olla sinun,
ja sinä olisit ollut minun.
Kokonaan ja ikuisesti...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot