Tyhjäsydän

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Sua kaipaan,
se mua vaivaa.
Saako se olla enää niin
vai pitäisikö tappaa ne siis.
Tunteilleen mitää ei voi
vaikka joskus tahtoisinkin niin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei tunteilleen voi mitään, eikä niitä voi tappaa, kuin aika.

 

Käyttäjän kaikki runot