Kesäilta

Runoilija Runosielu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihana runo voi pelastaa arkiselta harmaudelta....runot tulevat vain täältä sisältä, sydämmestä, paikassa odottamattomassa!
 

Puhtaisiin lakanoihin heittäydyin
sua niiden seasta etsin.
ikkunasta kesätuuli lämmittää
,mutta yksin on niin kylmää.
Sua kaipaan vierelleni,
pyörimään tänne kanssani.
Näihin puhtaisiin lakanoihin,
arjen unohduksiin...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot