nimetön kuvaa sitä

Runoilija kesäkurpitsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Perjantai-ilta.
Se, mitä mietin,
koskee sinua.
Kuusitoista minuuttia,
seitsemän katsetta
ja yksi puhelu.

"Viime kerrasta onkin jo pitempi aika",
sanelisin päiväkirjaani.
Minä olen haukkonut sinua,
you mean nothing to me, todella.

It's never off the table,
ja voisin upota siihen hetkeen.

Sinä, minä ja sateinen lavaste.
Älä anna haltuuni katkeruutta.

Selite: 
voi että se on sellaista olla ihastunut :o
Kategoria: 
 

Kommentit

Oh, todella, tässähän se on. Luulin etten ole ihastunut mutta koska tämä tavoitti niin tarkasti niin ehkä joudun miettimään uudelleen. Pidin tästä alusta loppuun, loistavaa. Suosikit -->

 

Käyttäjän kaikki runot