Postikorttiin me

Runoilija kesäkurpitsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vuosi toisensa jälkeen
me lähdemme eri teille
Viereisen pöydän nuoriso kuohahtaa

jotain ruskeaa
toffeeta
silmistäsi

Toisensa jälkeen
kohtaamme aina
minä valitsen niistä sinut

Sinun kaareva hymysi,
kaistaa vaihtavat katseet,
salaiset mietteet

Kaksiäänisesti he laulavat
baarin utuinen sumu
Mutta eihän sumua voi olla sisällä,
sanot

Me olemme
toisinaan
erottomattomat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot