kampani hajoaa

Runoilija kesäkurpitsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

googletin kirosanat
niitä on päälle 70
suomenkielellä

voi paska
petyit minuun

jos voisin
kuuntelisin kömpelöä laulua

antaisin kitarankielten katketa

hyväksyisin kirjakielen

kämmenselkäsi ulottui tänään
näkökehääni
hienoja verisuonia
mietin päässäni

viikon päästä vihaat
juurikasvuani

näytän sinulle pulloni

voi paska

älä pety minuun

Selite: 
If you weren't real I would make you up now
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot