puss

Runoilija kesäkurpitsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

poskea

otsaa

silmäripsien kahinaa

kaulan verisuonia

ohimoa

nenänpäätä

toista poskea

alahuulta

ylähuulta

ripsien välistä kurkistelua

ylähuulta

alahuulta

suukko

suukon

jälkeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

märkä runo;)

ihanan tunnelmallinen runo!

Todellinen muiskuruno

 

Käyttäjän kaikki runot