pienet tunteet

Runoilija scream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Give a cheer for all the broken.
 

Eräänä aamuna
huomasin sinut.
Loistit kaunista valoa
ja minä näin suoraan sydämeesi.

Näin itseni.

Lopulta sokaistuin loisteestasi,
tein jotain uskomatonta
ja tunsin eläväni.

Onni
Rakkaus
Epävarmuus
Suru


Etkö nähnytkään sydämeeni?

Selite: 
yksipuolinen romanssi
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot