Elämisen paineet

Runoilija scream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Give a cheer for all the broken.
 

Huomisen torvet soittavat
jo ennen eilistä
Vaatien vastauksia
vielä ilmaantumattomiin ongelmiin
Tätäkö elämä onkin?
Tulevaisuuden pelkoa ja odotusta
Eilisen muistelua ja haikailua
Viisarit raiskaavat unelmamme
Saamme huomisen postin jo tänään
Avaan Surun Sanomat
ja luen pääkirjoituksen:
"Nuoret ovat tulevaisuutemme."

Selite: 
ahdistaa
Kategoria: 
 

Kommentit

"Viisarit raiskaavat unelmamme"

rakastuin.^^ Sulla on taito kirjoittaa ja ihailen sun erilaisten sanojen käyttämistä.Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot