Ehdoton rakkaus

Runoilija Mirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielipuoli
 

Rakkaus on kummallinen asia.

Ihminen hakee rakkautta niin raivoisasti
...ja silti...
Ei kykene näkemään sitä
kun se puhtaimillaan tarjotaan
hopeatarjottimelta, punaisella samettityynyllä.

Ja vaikka sitä ei huomaa, eikä pysähdy...

Se rakkaus odottaa hopeatarjottimella,
punaisella samettityynyllään

kunnes joku sen huomaa.

Selite: 
Äidinrakkaus on mittaamatonta ja niin harvoin pystyn sanomaan äiti sinullekkin, että rakastan sinua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja puhutteleva runo. Äidinrakkaus on kaikenlaisen ja muotoisen rakkauden esimuoto.

Kaunis ja puhutteleva runo. Äidinrakkaus on kaikenlaisen ja muotoisen rakkauden esimuoto.

 

Käyttäjän kaikki runot