Karamellikauppa

Runoilija Mirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielipuoli
 

Olinpa kerran
pieni tyttö
joka rakasti karamelleja

Tuo pieni tyttö
rakasti karamellikauppoja
ja sen herkkuja notkuvia hyllyjä

Toinen toistaan
ihanampia herkkupaloja
lasipurnukoihin lajiteltuna

Oikealla oli suklaakonvehteja
vasemmalla hedlemäkaramelleja
suoraan edessä toffeenannoja

Ja tuolle pienelle tytölle
oli suunnattoman vaikeaa
valita niistä kaikista herkuista vain pari

Karamellikauppa ei ollut halpa
ja tuolla pienellä tytöllä
oli vain muutama hassu lantti

Hän ei kestänyt totuutta
ettei saanut kaikkia karkkeja
ja hänelle tuli toivoton olo:

Hän heittäytyi lattialle, alkoi huutaa ja potkia
Kai hän harhaisen pinene hetken ajatteli
että näin hän saisi harhautettua myyjää.

Nyt tuo tyttö on jo iso
eikä suklaaherkut enään sekoita hänen vaistojaan

mutta silti aina toisinaan
tyttö tajuaa
ettei se karamellikauppa koskaan hävinnytkään
eikä karamellinhimo kaikonnut

kauppatavara ja valuutta vain vaihtui.

Selite: 
olisipa jossain pankkiautomaatti, mistä voisin nostaa aikaa, jolla voisin saavuttaa elämän aikana kaiken haluamani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot