Pieni Hetki

Runoilija Mirkka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mielipuoli
 

Kesäinen sade ropisee peltikattoa vasten.

Makaan vierelläsi peiton alla.
Hellästi kiedot kätesi ympärilleni
ja kuiskaat hiljaa korvaani.

Huokaan onnesta.
Otan kätesi omaani ja suljen silmäni.

Kesäinen sade ropisee peltikattoa vasten.

Selite: 
se pienikin hetki rakkaimman kanssa on korvaamattoman arvokas
Kategoria: 
 

Kommentit

Sen huomaa runostasi, todella kaunis hetki

kaunista, todella herkkä tunnelmA

sateen ropinan kuuntelu peiton alla lämpimässä saa aina aikaan hyvän olon

Ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot