Tarviin sua

Runoilija Läyrs--

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minulle runojen kirjoitus on vähän kuin terapiaa. Saan muuta ajateltavaa ja murheetkin haihtuvat tai ainakin unohtuvat hetkeksi, kun kirjoitan. Kiitos palautteista !!!
 

Huone täynnä ilmaa,
en henkeä saa.
Miks sä lähdit?
Jätit jälkees kyyneleet.
Ja kun yksin oon,
kuka nyt suojelee?

Tiellä monta on vaaraa,
liikaa vihaa ja pelkoa.
Miten itseni sitten pelastan,
ilman sun tukea?

Vaikka horjahdin,
sä olit aina nostamassa.
Pidit mua kädestä
ja lupasit pysyä siinä.
Mut nyt, ilman sua,
mä en oo mitään.
Mä oon pelkkä ulkokuori
ja tyhjää sisältä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot