Meripihkaa

Runoilija Samppa h

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2018
Viimeksi paikalla: 16.11.2021 23:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kaikki on turhaa paitsi purjehteminen.
Turun tuuli runnoo hiuksiani.
Katson kuinka varjoni vajoaa alaspäin,
hukkuu lehmuksen lankeavaan varjoon. 
Aurajoessa lipuu veneitä ohitseni,
katson niitä kaihoisina,
ne ovat kuin muuttolintuja
jotka liikkuvat tuulen armoilla,
tauotta, päiväkausia, unetta,
niinkuin minäkin, sinusta unelmoiden.
Kuljen aaltojen runnomana,
odotan majakan valoa
joka huuhtoisi minut rantaan.
Saapuisin kiviselle törmälle
kuin simpukka kaukaisesta maasta.
Se simpukka aukeaisi vain sinulle.
Se on muisto muinaisista ajoista
ja vellovasta rakkaudesta.
Meripihkaa silmissäsi,
korallia sydämessäni.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kerrontaa, rakkaus on niin monimuotoinen, ikuisesti <3 
Kaunista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot