Omenapuuarkku

Runoilija Kummitustyttö

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runojen kirjoittajana sekä tämän sivuston käyttäjänä olen aika kokematon. Jos olet jättänyt minulle kommentin, tiedä, että olen sinulle hyvin kiitollinen.
 

Tänä yönä sanat ovat tyhjät
     merkitys on päästetty karkuun.
Tänä yönä minä olen rauhaton haamu
suonissani on suolaa.
     Puhdistaisitko minut tyhjillä sanoilla,
merkitysvajeesta kärsivillä kuin vaskikellot jotka soivat
kun minua haudattiin ensimmäistä kertaa
omenapuuarkussa syvälle
maahan.
     Voisitko tehdä sen?
edes yhden kerran kuin sillä ei olisi väliä
enempää kuin
kuolleella metaforalla?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vielä on aikaa
huomenna päivä paistaa
unelmointeihin
-vierasta on kaikki muu
unet omuutta oivaa...

Kaunis runo, osaat kirjoittaa hyvin!

 

Käyttäjän kaikki runot