rakasta luitani

Runoilija luukeiju.

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.11.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

elämäni suuntaa kiitos muuttakaa
jääkaapilta oikeaan tai vasempaan
enkä tahdo kulkea suoraan
kotiin mutkien kautta
ajatukseni eivät kasva
annatko minun kutistua samaa vauhtia
kuin muutun tyhmäksi

kahvissa on liikaa kaloreita
lasken päiviä onnistumiseen
ja kutistumiseen
tämän ympärillä pyörin
tuntuuko oikeammalta
jos kaksi vuotta nuorempi onkin isompi

samaa väriä sinun kanssasi
monihan on
saa uskoa samaan asiaan
tämähän on totta ja aitoa
varpaiden tanssia kylkiluilla
siniset huulet silmäluomilla
turvalliselta tuntuu kylmällä lattialla

lumenlääke miellyttää puutuneita ajatuksia
parannathan minut sanoessasi
että rakastat luitani

soiko musiikki liian lujaa korviisi
särkeekö väliin jäänyt ateria
kädet tärisevät uskosta

rakasta luitani rakas
ilman sinua en ole mitään
sinun on rakastettava luitani
kuluneissa hetkissä
rohtuneet huulet parantavat

katseeni vakuuttaa maailman
tämä kuva minusta sinulle
näetkö kuinka alaston olen?

Selite: 
jos tajuutte mitä tarkoitan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot