Ei edes Tolulla.

Runoilija raivotar77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 18:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun jalanjälkesi
minun kodissani.
Sielusi kanssa kaunista
kauppaa,
sormet lomittain.

Ja vaikka meiltä katoaisi
kaikki maailman ajat, linnut lopettaisivat
laulunsa ja muurahaiset pysähtyisivät.
Olisimme me silti.

Toisiammme täynnä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa tekstiä. Ihana runo kumppaanuudesta ja rakkaudesta.

hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot