Miltei näkymätön

Runoilija raivotar77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 11.2.2016 18:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kyllä minä tiesin miltä sinusta
tuntui niinä päivinä.

Päivinä, jolloin kyyneliin sekoittuivat hiekka ja veri...
asfaltin musta pinta.
Niinä päivinä,
olit pienempi kuin koskaan.

Enkä minä kysy, mitä tapahtui.

Vahvasti elossa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas, ja niin vahvasti elossa on runosi tarina. Hieno kokonaisuus, puhutteleva.

 

Käyttäjän kaikki runot