beach

Runoilija Katriina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 29.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

You and me thogeter,
walking on a beach,
hand in hand,
kissing on my mouth,
taking me closer,
feeling you're skin.
It's even warm of sun,
but it's boiling of you.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot