Nimetön

Runoilija Poetic Justice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Piilota minut sydämeesi,

piilota minut niinkuin minut muistat.

Sinä kesänä korvissani helmet,
aurigonsäteet leikkimässä hiuksillani,
sinä vierelläni hymyillen.

Unohda kokonaan tämä tuskasta riutuva ruhoni,
vääristynyt minuuteni,
elämän iloni, jonka hukkasin hymyysi.

Ja puhu minusta,
kerro heille kuka olin silloin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lisätty suosikkeihini! todella hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot