Kippausromantiikkaa

Runoilija 3ddde9e8df468733d7a5cf002a5848a5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2018 0:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tää tästä, Huomenna on huonommin!
 

Kaikki tuntuu häviävän ympäriltäni, kaikki huokuvat onnea.
Elämä tuntuu ravintola-illalta. Toinen toisensa jälkeen ottaa takkinsa ja lähtee.
Eikö vielä yhdet, mutta viimeinenkin on jo pois.
Entä mikä on kuolema? Onko se tarjoilijan kehoitus poistumaan?
Toivottavasti en käyttäynyt huonosti...

Selite: 
Sille...
Kategoria: 
 

Kommentit

hmmm.. mitenköhän sen nyt sanoisi.. jotenkin tuli tuttu tunne. rupesin miettimään että joskus todellakin jokainen päivä tuntuu ravintolaillalta.huoh. se sai kylmäväreet kulkemaan. tehdään protesti. ei enää arkipäiviä jotka tuntuisivat hämäriltä,tunkkaisilta baari illoilta!eieiei!! hmm, saatan olla liian väsynyt todella ARVOSTELEMAAN runoasi. mutta sanon silti että pidin siitä..hyvin paljon.

hyvää syntymäpäivää myöskin!

hyvä loppu.
jännä idea..

 

Käyttäjän kaikki runot