Tee

Runoilija 3ddde9e8df468733d7a5cf002a5848a5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2018 0:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tää tästä, Huomenna on huonommin!
 

Minun pitäisi kirjoittaa sinusta,
mutta minä en osaa.
Minun pitäisi nähdä sinut,
mutta minun ei tarvitse.
Silmät kiinni, tyhjä paperi pöydällä,
tiedän että olet ystäväni.

Selite: 
Kuten sanottu, en osaa kirjoittaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot