Lapsonen

Runoilija 3ddde9e8df468733d7a5cf002a5848a5

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2003
Viimeksi paikalla: 16.12.2018 0:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei tää tästä, Huomenna on huonommin!
 

Lapsonen pois muuttanut
kerännyt vähänsä ja syleillyt
Vahvoina molemmat, kyyneltä säästäneet
Huone on tyhjentynyt.

Vielä laskostaa äiti vaatteet perheen
vaikkei käytössä ole enää parret kaikkien

Vaan enpä tiedä näkyä surullisempaa,
kuin tyhjentynyt huone, jonka seinällä vain
kuormasta jäänyt kuva, kuva lapsosen.

Selite: 
Kas silmät aukes sukuloimassa, kun huonetta tyhjää katselin. Mitenköhän omat vanhemmat otti, kun itse pakkasin...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot