elämän tarkoitus

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

tiedä en mitä elämältä haen..
sen tarkoitus on arvoitus.
vaellan tietä ilman valoa ja mietin että mitä täällä teen.
sen tarkoitus on iso arvoitus joka ei koskaan varmaan selviä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot