pelkoni

Runoilija lonely bird

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen iloinen ja pippurinen mutta kiltti sydämeltäni. :)
 

pelko kalvaa sisintäni.
pelko mitä huomenna tapahtuu.
pelko mitä elämä vielä eteeni heittää kun se
elämäni jo kokonaan muutti.
mutta silti vaikka pelottaa niin minun täytyy jatkaa vaikka tuntuu, että luovuttaa haluaisin.
mietin vain mistä saan voiman kohdata pelkoni joka päivä ja voimat jokaiseen uuteen paivään.

Selite: 
elämän tilanne tällä hetkellä on todella sekaisin ja niinkuin kirjoitin niin elämäni meni sekaisin ihan kokonaan.. ja välillä tuntuu että ei oo voimaa jatkaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Voima haleja-niinkuin sanoin:paistaa se aurinko jne.Kiitos sinulle!

 

Käyttäjän kaikki runot