stupid girls

Runoilija Tuikku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I DON´T BELIEVE IN GOD, BUT I PRAY IT FOR YOU
 

voiko rakkautta paeta?
voiko siitä päästää irti ja sanoa ettei tämä sittenkään ollut sitä mitä luulin saaneeni.

entä jos ei olekaan lopulta koskaan tuntenutkaan rakkautta
että huomannut tuntevansa vain valhetta ja kuviteltuja tunteita.

välillä minusta tuntuu, etten sittenkään taida jaksaa kantaa sinua
ettei kätesi sittenkään sovi käteeni
ettei meillä sittenkään klikkaa yhteen

että kaikki epäilijät ovatkin oikeassa...

älä tule lähelleni kun haparoin.
pelkään että vastaat puolestani
että se on ohi ennenkuin tiedän sitä itsekään.
ja sitten, mina vain kaipaisin sinua
ja tarvitsisin sinua.
ja...

... sittenkin rakastaisin sinua.

Selite: 
voi kyynel. voi ihku daa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot