*

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Itkettyjä päiviä.
Unettomia öitä.
Kirkuvia katseita.
Huutavia huulia.
Niin paljon tuskaa,
surua,
synkkyyttä,
epätoivoa,
vihaa,
raivoa,
ja pelkoakin.
Sanomattomia sanoja niin paljon.
Usko kuitenkin unelmiin,
onneen,
rakkauteen,
parempaan huomiseen niin selviät.
Jokainen pitkä päivä kerrallaan.

Selite: 
Joskus on huonoja päiviä, mutta joskus se aurinko kuitenkin vielä paistaa risu kasaankin. =)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kannustusta. Menneisyyden arvostamista - arpineenkin.

Toiset päivät ovat harmaampia kuin toiset...
Hienosti kirjoitettu.

Hieno runo! Ja niin totta..

Hieno runo! Ja niin totta..

Hyviäkin päiviä tulee aina :) kaunis

hienolle runolle hieno nimi. keksi runolle sopiva nimi niin runo on melkein täydellinen, tai ainakin siihen pyrkivä.

ihanaa... huomenna aurinko nousee uudestaan, uusi päivä uudet kujeet..X)

Niimpä... Kuvaa hyvin mun elämää! Tosi hyvin kirjoitettu, omaperäinen runo... ;)
Kiitos arvosteluistasi...

Niin, päivä kerrallaan, välillä tunti kerrallaan. Hienoja, herkkiä runoja sinulla oikeastaan kaikki, tykkäsin.

 

Käyttäjän kaikki runot