Putoanko?

Runoilija Misty

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ojenna kätesi.
Pidä lujasti kiinni.
Ethän irrota, ethän?
Älä anna minun pudota,
vajota synkkyyteen.
Pidäthän minut hengissä?

Selite: 
Aina ei kukaan ole pelastamassa..
Kategoria: 
 

Kommentit

niin kaunis pyyntö...

kaunis=)nämä on aika yleisiä kysymyksiä joka päivä...

 

Käyttäjän kaikki runot