Toisten nähden

Runoilija mych

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jes. vanhoja runojani sekä aina silloin tällöin ilmeisesti ilmestyy uusia. Paljon on muutakin tekemistä, niin on jäänyt taka-alalle runojen rustaus. Jos fiilistä löytyy niin lisää tulee.
 

Tuoden kaiken julki
oli tuo vanheneva ilmestys vuotanut kuiviin
ja vienyt viimeisen maljan sieluni ehtoolliselta.
En ehtinyt,
vaan vaieten seisahduin kulottuneen maan ääreen,
haaveileva kulkija.
Vaarojen kupeeseen tulisi minunkin vajota,
ylistää mielipiteideni voimaa
ja tuomita oikealta ja vasemmalta,
Salomonin viisauden kantaja.
Ei eriävyyttä missään
sanotaan ajatusrakennelmissa.
Kaiken tulisi soljua eteenpäin,
olla virtana virran sisässä.
Valua itseni mukana totuuksien äärellä.

Selite: 
Mitäpä tästä sanomaan, joko ymmärtää tai ei ymmärrä... Toivottavasti ymmärtää :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot