Saniaisten alla

Runoilija mych

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jes. vanhoja runojani sekä aina silloin tällöin ilmeisesti ilmestyy uusia. Paljon on muutakin tekemistä, niin on jäänyt taka-alalle runojen rustaus. Jos fiilistä löytyy niin lisää tulee.
 

Tuulen taivuttamilla tuomilla
on ohut muistonsa.
Sen vaivainen humina
kiirii tuon joen uomilla.

Metrin korkuisten saniaisten alla
piileksii oma maailmansa.
Sen valtavuuden näin viimeiksi kolmevuotiaana

kun elin vain hetken kerralla.

Heinäkuinen lehto hivelee yhä tuoksuillansa,
osoittaa mieleni soinnista kaipuunsa.

Vieläköhän voisin kontata lehvästön sekaan,
elää päiväni kuninkaana?

Ratsastaa karkuun ajalta,
unohtaa itseni uneen
tuomenoksien kertomuksilta.

Selite: 
Tällaista kesäromantiikkaa tällä kertaa (en tajuu miks tää aina pistää nää kaikki toho rivin alkuun vaikka yritän muokata tuota ulkonäköäkin :(((((( )
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella hienosti kirjoitettu. Pidän todella. Suosikkeihin menee. :)

 

Käyttäjän kaikki runot