Isälleni

Runoilija eminemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin jaksoit urheasti kipusi kantaa,
hiljaa sinun hiipuvan näin pois kuin hiekka tiimalasissa.
Vieressä avuttomana vai seurata saatoin, luopua sinusta….
Suuri on ikävä, kaipaus… elämä ilman isää.
Olit minulle aina rakas..
Olinhan isäntyttö ja tulen aina olemaan..
Kaipaan puheluitamme,
Kaipaan sinun rohkaisua,
Kaipaan niin sinua..

Isä, kaikki on nyt hyvin…
uskon siihen kun sanoit sen viimeisessä puhelussamme.
Kaikki on hyvin, me tapaamme vielä, isä.

Kiitos, isä kaikesta.

Selite: 
Isäni muistolle, hän nukkui pois viimekuussa ja suuri on ikävä
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava runo poinukkuneelle isälle. Voimia sinulle.

Kyynelhän tuossa tuli silmään miehellekin. Voimia ja rohkeutta sulle! Sanovat, että jokaisella poismenolla on tarkoituksensa...

 

Käyttäjän kaikki runot