Nimetön

Runoilija eminemi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et sinä ole poissa,
olet yhä läsnä.
Sinä olet osa minua,
sinun muistosi elää minussa
ja lastenlapsissasi.
Et jättänytkään meitä,
emme koskaan menetä
sinua, koska olemme
osa sinua.
Et ole kanssani enää
fyysisesti,
mutta aina kuitenkin kanssani.
Olet muistoissa, kaipauksessa …
Olet ikuisesti kanssani..
Rakastan sinua, Isä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tippa nousi linssiin

 

Käyttäjän kaikki runot