yhelle vaa...

Runoilija Tonzka

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.10.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on pysyvää ikävissä ja myönteisissä tilanteissa.. Elämä on kuin vuoristorata , joskus noustaan ja toisaalta syöksytään pohjalle..
 

Olisin erittäin onnellinen jos olisin valinnut toisin elämässä.
Kaikki olis helpompaa jos pystyisi palaamaan ajassa taaksepäi.
Haluisin olla niinkuin ennenkin.
Silloin kun olin vielä yhden erittäin ihanan ihmisen kanssa yhdessä...
Mutta minä tein virheen jota kadun vieläkin..

Selite: 
Se henkilö ketä tarkoitan tietää kyllä itsekkin jos ei ole unohtanu mitä joskus viikonloppuna tapahtui...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot