Mustanmerenruusu

Runoilija sade.

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.5.2018
Viimeksi paikalla: 20.5.2022 23:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Joka kevät 
minä nousen kävystä uudelleen 

Herään ja ymmärrän 
tänä vuonna 
että sinä menet hukkaan 

minun kanssani 

Ja minä vain 

hukkaan itseni 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään, ei kai nyt ihan noinkaan asiat ole <3 
 

Käyttäjän kaikki runot